Összefoglaló

2022.08.12. 08:18

Eltűnt személy kereséséhez, balesethez és avartűzhöz is vonultak a megyei tűzoltók

Hajdúszoboszlóra, Zsákára és Debrecenbe is riasztották a lánglovagokat.

A Keleti-főcsatornában eltűnt ember életét már nem tudták megmenteni

Forrás: Napló-archív

Mint arról korábban beszámoltunk, csütörtök délelőtt Hajdúszoboszló közelében, a Keleti-főcsatornához riasztották a tűzoltókat. A hajdúszoboszlói hivatásos egység a csatornában az eltűnt embert megtalálta, majd motorcsónak segítséggel kiemelte a vízből. Az életét már nem lehetett megmenteni.

Zsákán, a Kossuth utcában egy családi ház mögött műanyag, textília égett tegnap. A tűz a lakóépület ereszalj deszkájára és a kerítésre is átterjedt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat – tudatta a katasztrófavédelem.

Három személyautó és egy nyerges vontató ütközött össze Debrecenben, a Wesselényi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták és áramtalanították azokat.

Az avar égett száz négyzetméteren Biharnagybajomban, az Árpád úton. A püspökladányi hivatásos és a biharnagybajomi önkéntes tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Hat elfogás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány összesen hat személyt fogott el, közülük két embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, négy főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában