Összefoglaló

2022.08.19. 08:06

Beszakadt az úttest Debrecen belvárosában

Nyolc négyzetméteres felületen. Csütörtöki hírösszefoglaló.

Forrás: hajdu.katasztrofavedelem.hu

Kétszáz négyzetméteres területen lángolt a legelő csütörtök reggel Bedő külterültén, Nagykerekinél. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Egy lehasadt faág veszélyeztette a forgalmat Hajdúnánáson, a Polgári utcában. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Kiszáradt és megdőlt egy négy méter magas fa a debreceni Császár Péter utcában. A városi hivatásos tűzoltók elhárították a veszélyt.

Faág okozott gondot csütörtökön Debrecenben, a Panoráma úton is. Az ág az úttestre lógott, emiatt azt a megyeszékhely hivatásos tűzoltói eltávolították.

Forrás: hajdu.katasztrofavedelem.hu

Beszakadt az úttest csütörtök este Debrecen belvárosában, a Péterfia utca és a Honvéd utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik átvizsgálták a területet. A körülbelül nyolc négyzetméteres, fél méter mély süllyedés körüli területet biztosították a szakemberek kiérkezéséig – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

A DKV Zrt. honlapján megjelent közlemény szerint az úthibát csőtörés okozta. A Honvéd utca villamosmegállót a helyreállítási munkálatok idejére lezárták, ezen a megállóhelyen átmenetileg nem állnak meg az 1-es villamosok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában