Kék hírek

2022.07.18. 16:01

Túlsúlyos hétvége az ártándi határon

Volt olyan sofőr, akinél két tonnányi pluszt mértek.

Forrás: police.hu

Az ártándi határon jelentkezett kilépésre egy román állampolgár július 15-én este. A biharkeresztesi rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy járműszerelvényének súlya 2120 kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget, olvasható a police.hu-n.

Másnap, 21 óra körül szintén Ártándon ellenőriztek egy túlsúlyos kisteherautót az egyenruhások. Ez esetben 760 kilogramm túlsúlyt eredményezett a rakomány.

Ártándnál akarta elhagyni az országot egy férfi a járműszerelvényével július 17-én 1 óra körül. A rendőrök megállapították, hogy a járműszerelvény súlya közel 500 kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget.

Mindhárom sofőrrel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Másnap, július 18-án hajnalban jelentkezett kilépésre egy férfi az ártándi határon. Kiderült, hogy az általa átadott vezetői engedély hamis, ezért előállították, és közokirat-hamisítás gyanúja miatt eljárást indítottak vele szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában