Összefoglaló

2022.07.16. 09:57

Tetőbe szorult kismacskát mentettek a tűzoltók péntek éjjel

Klasszikus történet: a macska felmászott, de lejönni már nem tudott.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Lehasadt egy faág péntek délelőtt Debrecenben, a Kálmán utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át kézifűrésszel távolították el az ágat. Később motoros láncfűrésszel avatkoztak be egy másik faág miatt a Tormay Béla utcában, ahol a lehasadt ág veszélyeztette a forgalmat.

Összeütközött két autó pénteken Debrecenben, a Hadházi úton. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket.

Foltokban égett a nádas két hektáron Hajdúszoboszló közelében. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral oltották el a lángokat.

Avar, gaz és tarló égett Biharkeresztesen, a Költőkert utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a kétszáz négyzetméteres területet.

Bajba került egy kismacska péntek éjszaka Debrecenben, a Pallagi úton. Az állat beszorult a tetőszerkezetbe, ahonnan végül a debreceni tűzoltók szabadították ki kéziszerszámok segítségével – tudtuk meg a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivőjétől.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában