Füstmérgezés

2022.07.04. 17:03

Hazaengedték a debreceni lakástűz miatt kórházba vitt felnőtteket, a csecsemőt még megfigyelik

Forrás: Napló-archív

Elhagyhatta a kórházat az a hét felnőtt, akit a Kandia utcai lakástűz kapcsán szállítottak a Debreceni Egyetem klinikai központjába füstmérgezés gyanújával hétfő reggel, a csecsemő még megfigyelésre a klinikán maradt – közölte az egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére.

Azt írták, a tűzeset kapcsán hét felnőttet és egy csecsemőt szállítottak füstmérgezés gyanújával, enyhe tünetekkel a klinikai központba; rövid megfigyelés után elhagyhatták az intézményt.

A csecsemő a gyermekgyógyászati klinikán rövid ideig oxigént kapott, jelenleg megfigyelésen tartják bent – jelezték.

Amint arról korábban beszámoltunk, kigyulladt egy társasház harmadik emeleti lakása Debrecenben, nyolc embert vittek kórházba.

Bányay Judit tűzoltó százados közlése szerint a tűz átterjedt a felette lévő lakásba is. A tűzoltók tíz embert menekítettek ki a házból, amit összesen huszonheten hagytak el.

A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral gyorsan eloltották a tüzet, az épületet átszellőztették – közölte a sajtóügyeletes.

MTI


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában