Összefoglaló

2022.07.30. 12:00

A karambolok napja volt a péntek, többször is riasztották a megyei tűzoltókat

Összesen négy balesethez kellett vonulniuk. Ügyeleti hírek.

Forrás: Tóth Imre

Faág hasadt le a debreceni Simonyi úton pénteken. Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik kihúzós létra segítségével távolították el a gyalogosforgalomra veszélyt jelentő ágat.

Három autó ütközött össze Debrecenben, az Ótemető utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók az áramtalanítást végezték el.

Debrecenben, a Vágóhíd utcán is autóbalesethez vonultak a város tűzoltói, ott két autó ütközött össze, szintén az áramtalanítást végezték el az egységek.

Négy hektáron égett a legelő Berettyóújfalu és Mezősas között pénteken. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral határolták körbe a területet, majd oltották el a lángokat.

Hajdúszoboszlón, a Dózsa György úton egy motor és egy személyautó ütközött össze. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak. A motor kigyulladt, de az ott lévők a tüzet kézi tűzoltókészülékkel eloltották, a tűzoltók így az áramtalanítást végezték el.

Egyeken, a Fő utcában gaz és avar égett háromszáz négyzetméteren, melyet az egyeki önkormányzati tűzoltók oltottak el. 

Egy harminc méter magas nyárfa dőlt földútra Kokadon, a Szőlőskert tanyában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal távolították el a fát.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Debrecenben, a Vámospércsi úton péntek este. A balesethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt, a mentőszolgálat pedig az autó vezetőjét kórházba szállította.

Egy lakatlan családi ház padlásán keletkezett tűz pénteken Nyírmihálydiban, a Fürdő utcán. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában