Sziréna

2022.06.27. 09:09

Újabb baleset a 33-ason: megsérült egy kismama, a sofőrért mentőhelikopter érkezett – Fotókkal, videóval

Egy személyautó lesodródott az úttestről, majd megpördült és a legelőn landolt.

Forrás: Tóth Imre

Közúti közlekedési baleset történt a 33-as számú főút 68. kilométerszelvényében június 27-én, 8 óra 30 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó lesodródott az úttesről és felborult. A balesetben ketten megsérültek – írja a police.hu.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A balesethez a hajdúszoboszlói hivatásos és a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járműből – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Helyszíni információink szerint a baleset egyik sérültje egy kismama. Úgy tudjuk, hogy a sofőrt mentőhelikopter szállította kórházba súlyos-életveszélyes sérülésekkel.

Ezzel együtt másfél órán belül a 33-as főúton két baleset is történt: amint arról beszámoltunk, hétfő reggel 7 óra körül kisbusz és kisteherautó ütközött Hortobágy térségében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában