Ügyeleti hírek

2022.06.07. 07:55

Szabadtéri tűzhöz is riasztották a megye tűzoltóit

A hosszú hétvége utolsó napja sem telt eseménytelenül.

Forrás: Napló-archív

Hétfőn ötszáz négyzetméteren égett a gaz Nyírmihálydiban, a Vasút utcában. A nyíradonyi és a szakolyi tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel avatkoztak be - olvasható a katasztrófavédelem beszámolójában. 

Egy akácfa dőlt a járdára Debrecenben, a Kunhalom utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, majd eltávolították a fát.

Kora este kigyulladt egy autó Hajdúszoboszlón, a Bethlen utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az autó vezetője a lángokat egy porral oltóval megfékezte. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el, és az autó motorját hűtötték.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset - olvasható a rendőrség honlapján

A szolgálatot ellátó állomány összesen 11 személyt fogott el, közülük egy embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, 10 főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 25 személyt állítottak elő, ebből 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában