Sziréna

2022.06.13. 10:00

Halálra vertek egy 45 éves férfit Hajdúnánáson

Az esetről péntek hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre, öt órával később elfogták a gyanúsítottat.

Forrás: police.hu

Egy június 10-én hajnalban érkezett bejelentésre vonultak ki a rendőrök egy hajdúnánási házhoz, ahol egy holttestet találtak. Tekintettel az igazságügyi orvosszakértői véleményre, felmerült a gyanú, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, a bejelentéstől számított öt órán belül a rendőrök látókörébe került egy helyi lakos, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozók előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított italozást és vitát követően bántalmazta a 45 éves sértettet, aki életét vesztette.

A hatóság a 33 éves férfit bűnügyi őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2022. június 12-én elrendelt.

Vele szemben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában