Összefoglaló

2022.06.30. 12:44

Erkély, autó és családi ház is lángolt szerdán

Hármas karambolhoz és szén-monoxid-szivárgáshoz is vonultak a tűzoltók.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Teljes terjedelmében lángolt egy családi ház szerdán Nyírmihálydiban, a Vasút utcában. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a tüzet. Az épületben senki sem tartózkodott, így személyi sérülést nem történt.

Tűz keletkezett egy autóban, amely a környező aljnövényzetre is átterjedt Nyírmihálydiban, a Földvár utca végében. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Kétszáz négyzetméteren égett a száraz fű szerda reggel Hajdúdorog külterületén, az M3 autópálya mellett. A füst veszélyeztette a forgalmat. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Három autó ütközött össze Hajdúszoboszló külterületén, a Tessedik utca végében. A balesetben érintett járműveket a város hivatásos tűzoltói vizsgálták át.

Kidőlt fa miatt riasztották a debreceni tűzoltókat szerdán a Nagyerdei körútra és a Busi utcába is. Parkoló autókat és forgalmat veszélyeztették a fák, ezért azokat a tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket Debrecenben, a Honvédtemető utcában. Egy fürdőszobai vízmelegítő közelében méréseket végeztek a debreceni hivatásos tűzoltók, melyek kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató ideiglenesen kizárta a készüléket a rendszerből.

Összeütközött két autó Debrecenben, a Bartók Béla úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a járműveket.

Háromszáz négyzetméteren égett a gaz és az összehordott szemét a sárándi vasútállomásnál. A tüzet a debreceni hivatásos tűzoltók oltották el.

Harminc hektáros területen égett a legelő Báránd közelében szerda délután. A püspökladányi, a berettyóújfalui és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók négy vízsugárral határolták körbe a lángokat és így oltották el a tüzet. A tűzoltók munkáját két munkagép is segítette körbetárcsázással.

Tűz volt egy társasház harmadik emeleti erkélyén Debrecenben, a Doberdó utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzoltók kiérkezése előtt a társasházat tíz lakó elhagyta, ők a beavatkozás után visszatértek otthonaikba. A tűzben nem sérült meg senki.

Egy családi ház kertjében keletkezett tűz Berettyóújfaluban, a Vajda János utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Hulladék kapott lángra szerda este Püspökladányban, egy Kazinczy Ferenc utcai fém konténerben. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában