Összefoglaló

2022.06.16. 10:06

Egy kiskutya és hét malac szabadult a halál torkából

Az eb a zuhanást, a sertések a tüzet úszták meg szárazon.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Aknába esett egy kiskutya szerdán a debreceni Torockó utcában. A tűzoltók levették az úttesten lévő szennyvízakna tetejét, majd az állat keresésére indultak, és végül sértetlenül ki tudták emelni az állatot.

Összeütközött három autó Debrecenben, a Pesti utcában. A helyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket.

Lehasadt egy faág a debreceni Hortobágy utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói dugólétrán keresztül láncfűrésszel levágták az ágat.

Meggyulladt az avar Püspökladány külterületén, a tó mögötti területen. A tűz háromszáz négyzetméteren pusztított. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Egy hektáron égett a gaz és avar Hajdúböszörmény-Pród külterületén szerdán. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy munkagép megkezdte a terület körbetárcsázását, majd a tűzoltók vízsugárral eloltották a tüzet.

Három hektáron égett a gaz és a tőzeges terület Hortobágy külterületén, a 33-as számú főút mellett. A debreceni és a balmazújvárosi tűzoltók avaroltóval és egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Tűz keletkezett egy melléképületben Hajdúszoboszlón, a Kossuth utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a teljes terjedelmében lángoló épületet három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották. A helyiségben egy gázpalack is felrobbant. Az épületben egy mezőgazdasági gép mellett hét malac is volt, őket időben ki tudta terelni a gazda, nem sérültek meg.

Lehasadt egy fűzfa egyik ága Debrecenben, a Cserfa utca és a Külső Diószegi út kereszteződésében. Veszélyeztette a forgalmat, ezért az ágat levágták a cívisvárosi tűzoltók.

Tűz keletkezett a sárándi temetőben szerdán. Tíz sírhelynyi területen égett az avar, amelyet a debreceni hivatásos tűzoltók oltottak el.

Fának és egy távközlési kábeleket tartó oszlopnak ütközött egy autó szerda este Hajdúszováton, az István király utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és biztosították a területet a közszolgáltató kiérkezéséig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában