Jogosítvány nélkül

2022.05.04. 09:12

Vádat emeltek az önkényes hajdúszoboszlói kocsikázás miatt

A segédmunkásként dolgozó férfit már várták a rendőrök.

Forrás: Illusztráció/Freepik

Pénzbüntetést indítványozott a Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki a vád szerint engedély nélkül elvitte a munkáltatója gépjárművét. 

Az erről szóló május 4-i közleményben az olvasható, hogy a mándoki vádlott 2021 novemberében egy kft. alkalmazásában segédmunkásként dolgozott Hajdúszoboszlón. Kollégáival együtt egy házban voltak elszállásolva, annak udvarán parkolt a cég által bérelt személygépkocsi, amelynek az indítókulcsa a terhelt egyik kollégájára volt bízva. A férfi azonban az esti órákban jogtalanul magához vette a kulcsot, és Hajdúszoboszló belterületén kocsikázott. A munkáltató és a munkatársak egyaránt észlelték a jármű hiányát, ezért értesítették a rendőrséget. A vádlott még késő éjjel visszatért az autóval, de akkor már a rendőrök (is) várták. Anyagi kár nem keletkezett, viszont a férfinek jogosítvány sem volt. Az ügyben jármű önkényes elvétele miatt emeltek vádat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában