Vezessenek óvatosan!

2022.05.05. 10:48

Több helyen is korlátozzák a forgalmat pénteken Debrecenben – Térképen mutatjuk, pontosan hol!

Lovas felvonulók szelik át a várost napközben.

Forrás: police.hu

Lovas felvonulást rendeznek pénteken Debrecenben, ezért ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a járművezetőknek. A felvonulás 9 órától 15 óra 30 percig Debrecenben, a DE Böszörményi úti Campus – Akadémia utca – Böszörményi út – Füredi út és Mester utca közötti szakasz – Mester utca – Bethlen utca – Déri tér – Múzeum utca – Déri tér – Perényi út – Fűvészkert sétány – Hunyadi János utca – Mester utca – Mester utca és Füredi út közötti szakasz – Böszörményi út – Akadémia utca – DE Böszörményi úti Campus útvonalon tartják, adta hírül a megyei rendőr-főkapitányság.

A résztvevők az úttesten, a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávban vonulnak, a menet útvonalát keresztező forgalom karos rendőri forgalomirányítás mellett fog haladni.

Ugyanezen a napon, 9 órától 15 óra 30 percig Debrecenben, a Déri téren – a Déri Múzeum előtti útszakaszon – a parkolást is korlátozzák a felvonuló lovaskocsik zavartalan parkoltatása miatt. 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a sofőröket, hogy fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában