Lefoglaltál az árut

2022.05.09. 12:57

Pocsaji drogbiznisz: a rendőrök végleg bezárták a bazárt

A derecskei rendőrök két férfit vettek őrizetbe, akik a megalapozott gyanú szerint rendszeresen árulták a tiltott szert.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányságon 2021 márciusában indult büntetőeljárás új pszichoaktív anyaggal való visszaélés gyanúja miatt, miután Pocsajon öt fiatalt igazoltattak a rendőrök, akiknél kábítószergyanús anyagot találtak - olvasható a police.hu-n.

A beszerzett információk alapján került a rendőrök látókörébe két pocsaji lakos. A rendelkezésre álló adatok alátámasztják, hogy a 38 és a 22 éves férfi az elmúlt időszakban anyagi haszonszerzés érdekében, rendszeresen új pszichoaktív anyagot adott el.

A rendőrök a két férfit 2022. május 6-án gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és indítványozták letartóztatásukat. A nyomozók a lakásukban tartott kutatás során kábítószergyanús anyagokat és készpénzt foglaltak le.

Velük szemben új pszichoaktív anyaggal való visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytatják le az eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában