Összefoglaló

2022.05.16. 10:07

Mire kihozták, már nem élt a lángokban álló ház lakója

Az épület teljes terjedelmében égett, a tetőszerkezet beomlott.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Foltokban égett a nádas három hektáron Egyek külterületén vasárnap délelőtt. A helyi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Avar lángolt Hencidán, a Vörösmarty utcában, ahová a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották. A tüzet végül egy vízsugárral oltották el. 

Tűz keletkezett vasárnap délután egy családi házban Biharugrán, a Vörösmarty utcában. Mire a berettyóújfalui hivatásos és a komádi önkormányzati tűzoltók a helyszínre értek, az ötven négyzetméteres ház már teljes terjedelmében lángolt. A tűzoltók három vízsugárral körülhatárolták a tüzet, közben egy gázpalackot is kivittek. A ház tetőszerkezete beomlott. A tűzoltók az épület oltása közben megtalálták a ház egyik lakóját, de már nem tudtak segíteni rajta, életét vesztette. A tűz keletkezésének körülményeit a szakemberek vizsgálják – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 6 személyt fogott el, közülük 4 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 2 főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt – összegezte a police.hu.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában