Összefoglaló

2022.05.05. 08:02

Kutya nagy bajba került egy négylábú Püspökladányban

Ki kellett hozzá hívni a tűzoltókat. Ügyeleti hírek.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Szerda reggel Hajdúszoboszló közelében két autó ütközött össze, emiatt riasztották a hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egységek kéziszerszámok segítségével szabadították ki az egyik autóba beszorult utasokat, ezután a mentőszolgálat kórházba szállította őket – olvasható a megyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Püspökladányban, a Szénatéren egy kutya egy mély árokba esett. A város hivatásos tűzoltói kiemelték az állatot, mely ezután elszaladt.

Húsznál is több előállítás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyből egy súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött, olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, közülük négy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 21 személyt állítottak elő, ebből 13 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában