Összefoglaló

2022.05.15. 10:24

Kismadarak nagy bajban az Erzsébet utcán

A tűzoltóknak kellett beavatkozniuk. Ügyeleti hírek szombatról.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Szombat délelőtt gaz és avar égett ötszáz négyzetméteres területen Balmazújváros és Tiszacsege között. A balmazújvárosi tűzoltók oltották el a lángokat, közölte ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem. 

Kismadarak szorultak egy Erzsébet utcai épület fala és klímája közzé, Debrecenben. Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kihúzós létrán át lementették a madarakat, és átadták őket az állatvédőknek.

Rendőrség: három tettenérés, hat előállítás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött, olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, ebből három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, négy személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy főt az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök hat személyt állítottak elő, ebből kettő főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában