Vádemelés

2022.05.04. 10:32

Hűvösre tennék a debreceni zaklatót

Két hónapon keresztül folyamatosan a volt párja idegeire ment.

Forrás: Illusztráció/Freepik

Hosszabb tartalmú felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott a Debreceni Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki rendszeresen zaklatta volt élettársát. A vádemelésről szóló május 4-i közlés szerint a párnak két gyermeke született, de a férfi italozó életmódja miatt az évek során többször szakítottak, külön éltek. 

Tavaly júliusban a nő kérte a férfit, hogy végleg költözzön el. A terhelt elhagyta az otthonukat, azonban a szakítást nem tudta elfogadni. Annyira nem, hogy a következő két hónapban napi rendszerességgel megjelent a nő lakóhelyén. Hol nappal, hol éjszaka, általában ittasan. Gyakran folyamatosan kopogtatott a bejárati ajtón, de előfordult, hogy ütötte, kaparta is annak érdekében, hogy volt párja szóba álljon vele. Továbbá a mindennapi életére is hatást akart gyakorolni ezzel a viselkedéssel. 

Szintén sokszor trágár módon kiabált a lépcsőházban, megfélemlítve a nőt és a gyermekeiket. A zaklatások miatt a rendőrség többször intézkedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában