Összefoglaló

2022.05.11. 09:34

Húsz hektárnyi nádas lángolt a megyében

A Hajdúszoboszló és Nádudvar közötti területen ütött ki a tűz.

Forrás: Napló-archív

Tűz keletkezett Debrecenben, a Kérész utcában kedd délután. Egy lakóépület hátsó része lángolt. A tűz további épületeket és garázst is veszélyeztetett. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik két vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Nádas égett húsz hektáron a Hajdúszoboszló és Nádudvar közötti külterületen. A püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a tüzet.

Faág akadályozta a forgalmat Püspökladányban, a Farkasszigeti úton. Az ágat a város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal eltávolították.

Lesodródott az útról és a vasúti töltésnél állt meg egy autó kedden délután Balmazújváros közelében. A helyi tűzoltók elvégezték az áramtalanítást.

Fél hektáron égett az aljnövényzet Sárándon, a Kossuth utca végében. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet – foglalta össze a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 8 személyt állítottak elő, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 2 esetben történt – összegezte a police.hu.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában