Akció

2022.05.12. 10:05

Drónnal figyeli a szabálytalankodókat a megyei rendőrség – videóval

Legutóbb a 4-es főúton 27 sofőrrel szemben intézkedtek.

Forrás: YouTube / PoliceHungary

Ismét drónnal ellenőriztek a közlekedési rendőrök Hajdú-Bihar megyében, emellett kiemelt figyelmet fordítottak a veszélyes kereszteződések biztonságára – írja a police.hu.

A Hajdú-Bihar Megyei Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közlekedés biztonságának javítása érdekében a megye területén összehangolt, fokozott közúti közlekedési ellenőrzésekbe kezdtek, amelynek eredményeként május 10-én a 4-es számú főúton az elsőbbségi szabályok betartását ellenőrizték fokozottan.

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében az egyenruhások drónokkal is figyelték a közlekedésbiztonság tekintetében legkritikusabb pontokat. Ennek eredményeként összesen 27 járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az év hátralévő részében megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalomellenőrzéseket. 

Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti közlekedés szabályait! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megszegve vezetnek!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában