Helyi kék hírek

2022.05.04. 08:20

Debreceni díler és vevői ellen folyt nyomozás

A rendőrség a maga részéről végzett.

Forrás: Illusztráció/Freepik

Az ügyészség folytatja tovább a büntetőeljárást azzal a hat személlyel szemben, akik ellen kábítószerrel visszaélés miatt nyomozott a rendőrség. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság május 4-i közleményében rámutat: az eljárás során egy díleren kívül öt fogyasztót is azonosítottak.

– A rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával folytatott eljárást egy debreceni fiatalemberrel szemben. A gyanúsított 2021 év elején több alkalommal is kábítószert rendelt külföldről, de a csomagok ellenőrzését végző hatóság munkatársai megtalálták a szereket. A férfi beismerő vallomást tett – írták.

A közlemény szerint a „minden részletre kiterjedő nyomozás megállapította, hogy a gyanúsított a rendeléseket megelőzően több debreceni fiatalnak adott el kábítószert”. Utóbbiak ellen kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanújával folyt eljárás.

A kábítószer-kereskedelem bűntett minősített esetének elkövetője 5-20 év szabadságvesztéssel is büntethető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában