Elmenekült a nagy zsákmánnyal

2022.05.18. 10:24

Bozótvágóval követelt pénzt a berekböszörményi fiatalkorú

A berekböszörményi rablás feltételezett elkövetőjét bűnügyi őrizetbe vették a nyomozók.

Forrás: police.hu

A bejelentés 2022. május 16-án 22 óra körül érkezett a rendőrségre arról, hogy egy idős férfit kiraboltak a berekböszörményi otthonában. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol meghallgatták a sértettet. Egy ismeretlen fiatalról számolt be, aki egy bozótvágóval a kezében pénzt követelt tőle. Mindössze 770 forint készpénzt adott át támadójának, aki ezt követően sietve távozott az ingatlanból - olvasható a rendőrség közleményében.

A rendőrök részletes adatgyűjtést és tanúkutatást hajtottak végre, amelynek eredményeként pár óra elteltével azonosították a feltételezett elkövetőt. A 15 éves helyi fiút otthonában fogták el, majd gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. A fiatal részletes beismerő vallomást tett, továbbá átadta a rendőröknek a zsákmányolt 770 forintot, és megmutatta, hova rejtette a bozótvágót a bűncselekmény elkövetése után.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában