Naná, hogy lebukott

2022.04.11. 15:10

Valaki tintasugaras nyomtatóval készült jogsit adott át az ártándi határon

Mozgalmas volt a hétvége a megyei átkelőkön.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Belépésre jelentkezett egy moldáv állampolgár április 8-án 9 órakor az ártándi határon. Az egyenruhások ellenőrizték az adatait, és megállapították, hogy vele szemben az orosz hatóság lopás miatt elfogatóparancsot adott ki, ezért elfogták és előállították, számolt be közleményben a megyei rendőr-főkapitányság.

 

A híradás szerint másnap, 14 óra 15 perckor a Nagykereki Autópálya Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy férfi a személygépkocsijával. Az igazoltatás alatt felmerült a gyanú, hogy a sofőr által átadott vezetői engedély hamis. A biharkeresztesi rendőrök megérzése beigazolódott, mint kiderült, a jogosítvány egy tintasugaras nyomtatóval készült. A bolgár férfivel szemben közokirat-hamisítás gyanúja miatt indítottak eljárást.

 

Nem sokkal később, 18 óra 30 perckor akarta elhagyni Magyarországot egy férfi az általa vezetett tehergépkocsival, melynek rakterében egy munkagépet szállított. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a rakodógépet az olasz hatóságok körözik, ezért azt lefoglalták, a kamion vezetőjét pedig előállították.

Forrás: police.hu

Tehergépkocsijával jelentkezett kilépésre egy férfi április 10-én délelőtt. Ellenőrzés közben a biharkeresztesi rendőrök megállapították, hogy a román állampolgár által vezetett autó súlya 700 kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget, ezért vele szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában