Összefoglaló

2022.04.09. 10:14

Óriási faág szakadt le a Kassai úton, riasztani kellett a tűzoltókat

Avar- és kéménytűzhöz, valamint balesethez is kellett vonulniuk pénteken. Ügyeleti hírek.

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Egy tizenöt méteres fa egyik nagy ága letört péntek délután a debreceni Kassai úton. A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik létrán keresztül motoros láncfűrésszel levágták az ágat, tudatta ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

 

Avar égett ezer négyzetméteren Bocskaikertben, a Viola utcában. Ide is a debreceni tűzoltók vonultak, majd egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

 

Debrecenben, a Nagyerdei körúton két autó ütközött össze délután. A rendőrség és a mentőszolgálat mellett a tűzoltók is vonultak, akik átvizsgálták a járműveket. 

 

Három hektáron égett a nádas Egyeken. Az esethez az egyeki önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat segítségével megfékezték a tüzet vízsugárral és kéziszerszámokkal.

 

Péntek este Komádiban, a Széchenyi utcában egy családi ház kéményében a korom izzott, emiatt vonultak a komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók. Az egységek kéménytisztítóval szüntették meg az izzást, valamint felhívták a lakók figyelmét a kémény rendszeres átvizsgáltatására.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában