Összefoglaló

2022.04.16. 08:59

Körbálák és száraz avar is égett Kaba közelében

Balesetekhez és szabadtéri tüzekhez is vonultak a hajdú-bihari tűzoltók.

Forrás: Napló-archív

Egy mozdonyvezető lett figyelmes a nagy füstre a Hajdúszoboszló és Kaba közötti külterületen, péntek hajnalban. Az esethez a hajdúszoboszlói hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók vonultak, akik a füst okát megtalálták; nyolc nagy méretű körbála égett. Az egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat – közölte a katasztrófavédelem.

Péntek délután két autó ütközött össze Nyíradony és Nyíracsád között. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat.

Egy kisteherautó az árokba hajtott pénteken az M3-as autópályán, Hajdúnánás közelében. A jármű egyik utasa beszorult az összeroncsolódott fülkébe, ezért őt a hajdúnánási hivatásos tűzoltók kimentették, majd átadták a mentőszolgálatnak.

Tűz volt Derecske és Kaba között, a Szilágyi tanyán tegnap. A száraz avar és gaz égett. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el az egy hektáros területet.

Három körözöttet fogtak el

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közül kettő könnyű, egy pedig súlyos sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 12 személyt fogott el, ebből kilenc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg három személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 15 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 14 esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában