Szeméremsértés

2022.04.26. 13:07

Játékbabával maszturbált egy férfi az egyik debreceni vendéglátóhely parkolójában

Kiszúrt egy fiatal nőt a teraszon, de az ott tartózkodó asztaltársaság észrevette.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A Debreceni Járásbíróság április 19-én előkészítő ülésen hirdetett ítéletet annak a vádlottnak az ügyében, aki szeméremsértő módon viselkedett egy debreceni vendéglátóhely közelében – közölte honlapján a Debreceni Törvényszék.

Az előkészítő ülés során az ügyész beismerő nyilatkozat, valamint a tárgyaláshoz való jogról történő lemondás esetén a vádlottal szemben úgynevezett mértékes indítványt tett a büntetésre vonatkozóan. A vádlott a vádirattal egyezően elismerte a bűncselekmény elkövetését, tárgyaláshoz való jogáról lemondott, ezt a bíróság elfogadta és ítéletet hozott.

Az elsőfokú bíróság a férfit – az ügyészi mértékes indítvánnyal – egyezően  1 év 1 hónap fogházbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette, továbbá elrendelte a pártfogó felügyeletét.

Az ítélet szerint a középkorú férfi 2021. augusztus 15-én egy hajdú-bihari településről vonattal érkezett Debrecenbe, ahol akciós játékbabákat vásárolt, mivel gyűjti azokat. A vádlott az esti órákban ittas állapotban az egyik debreceni szórakozóhely parkolójába ment, majd megállt egy fa alatt. A férfi ekkor észrevett a vendéglátóhely teraszán egy fiatal nőt, aki a barátai társaságában szórakozott. Mivel a vádlott megítélése szerint a lány hasonlított egy játékbabára, ezért kivette a szatyrából az általa korábban vásárolt babák egyikét, majd a sértett irányába fordult, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett. A fiatal nő észrevette a vádlott cselekményét, majd a társaságában lévő személyek felszólították a férfit, hogy hagyja abba. Az esetről bejelentést tettek a rendőrségre, az üggyel kapcsolatban a rendőrök még a helyszínen intézkedtek a férfival szemben, mivel szeméremsértő módon mutogatta magát.

A Debreceni Járásbíróság ítélete jogerős, azt mind az ügyész, mind a vádlott, mind a védője tudomásul vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában