A legrosszabb kombináció

2022.04.08. 11:34

Ittasan, öv nélkül vezetett úgy, hogy soha nem volt jogosítványa

A hajdúnánási rendőrök őrizetbe vették a férfit.

Forrás: illusztráció / police.hu

A hajdúnánási járőrök 2022. április 7-én 13 óra 40 perc körül a Korponai utcában vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő járművezetőt, aki nem használta a biztonsági övet, és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett - írja a police.hu. A rendőrök az intézkedés során azt is megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért elfogták és előállították a kapitányságra.

 

Az egyenruhásoktól a 29 éves férfi a biztonsági öv használatának elmulasztásáért és az ittas járművezetésért közigazgatási bírságot kapott, az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt pedig őrizetbe vették.  

 

A hajdúdorogi férfi ruházatában kábítószergyanús anyagot tartalmazó csomagot is találtak a rendőrök, valamint a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben járművezetés bódult állapotban és kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárás is indult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában