Ügyeleti hírek

2022.04.03. 12:27

A tüzek után a balesetek adtak sok munkát a megyei egyenruhásoknak

Sok riasztás érkezett a hatóságokhoz.

Forrás: Napló-archív

Péntek délelőtt Nyírmihálydi külterületén a 471-es számú úton egy terepjáró felborult. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat két embert szállított kórházba - közölte a katasztrófavédelem.

 

Baleset volt a 4-es számú főúton is pénteken. Hajdúhadház közelében egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járműveket. A kamion üzemanyagtartálya megsérült, folyt az üzemanyag, amelyet a tűzoltók sikeresen megszüntettek.

 

Az M4-es autópályán egy kamion a szalagkorlátnak ütközött, majd az oldalára borult. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a mentőszolgálat pedig a kamion sofőrjét kórházba szállította.

 

Délután a vihar egy családi ház tetőszerkezetében tett kárt Nyíracsádon, a Munkácsy utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a ház megrongálódott kéményét eltávolították.

 

Árokba hajtott egy autó Nagyhegyes külterületén, a balmazújvárosi és a hajdúszoboszlói tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az autót. A mentőszolgálat egy embert szállított kórházba a helyszínről.

 

Szombat délután egy hat méter magas akácfa megreccsent, lakóházat veszélyeztetett Hajdúsámsonban, az Orgona utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át motoros láncfűrésszel kivágták a fát.

 

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Wesselényi utcában. Az egyik autó kigyulladt, a lángokat az autó vezetője porral oltó készülékkel oltott el, a debreceni egység kiérkezése előtt. A tűzoltók az áramtalanítást végezték el.

 

Egy autó az árokba hajtott Debrecenben, a 354-es elkerülőnél szombaton. A debreceni tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt.

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu

 

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

 

A rendőrök öt személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában