Helyi kék hírek

2022.03.17. 08:28

Kutya futamított meg egy debreceni nőverőt

Az agresszív férfi ellen volt élettársa bántalmazásáért is vádat emeltek.

Az állat rárontott a nőt bántalmazó férfira

Forrás: Illusztráció/Freepik

Felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtaná a Debreceni Járási Ügyészség azt a férfit, aki rátámadt volt élettársára, majd dühében megrongált egy autót – olvasható a vádhatóság március 17-i sajtóközleményében. A terhelt ellen súlyos testi sértés kísérlete, garázdaság, rongálás és magánlaksértés miatt is eljárás folyik. 

Az ügyészségi közleményből kiderül: a debreceni férfi és a sértett hosszabb ideig éltek együtt, közös gyermekük is született, azonban a párkapcsolatnak vége szakadt. A felek között gyakoriak voltak a szóbeli konfliktusok. Az asszony a bűnesetet megelőzően édesanyja debreceni házába költözött a gyermekével, azonban rendszeresen visszajárt a saját házához a kutyáit ellátni. 

2021 áprilisában éppen autóval indult az ingatlanhoz, amikor észrevette, hogy volt élettársa gépkocsival követi. Ezért visszafordult, és az édesanyja háza előtt leparkolt. Be akart húzódni a házba, ám a férfi megelőzte, és hátba rúgta. A nő ezzel együtt bejutott az udvarba, ahová a vádlott követte. Ott a nő  karját megragadta, hasba rúgta, egyszer arcán is ütötte ököllel, majd többször belerúgott a földre került áldozatba.

 

Lánya kiabálását meghallva a sértett édesanyja egy kutyával együtt odaszaladt; az állat a férfira vetette magát, mire az kimenekült az utcára. Ott rugdosni kezdte volt élettársa gépkocsiját, összesen 60 ezres kárt okozva a járműben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában