Ügyészségen az akta

2022.03.01. 11:49

Halálos kimenetelű baleset vizsgálatát fejezték be a hajdú-bihari rendőrök

Két ember életét vesztette, négyen megsérültek a Hajdúszoboszló és Kaba között történt balesetben.

Forrás: police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy külföldi férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személygépkocsijával haladt Hajdúszoboszló irányából Kaba felé 2021. szeptember 11-én 12 óra 30 perc körül - írja a rendőrség.

 

A sofőr nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően közlekedett, későn észlelte az előtte feltorlódott gépkocsisort, ezért balra kormányzott és összeütközött a vele szemből érkező járművel. A közlekedési balesetben a gyanúsított autójában ketten a helyszínen életüket vesztették, a másik autóban két személy súlyos, míg két fő könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a férfi vezetői engedélyét bevonták, kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. Beismerő vallomást tett.

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában