Egy hajtóvadászat vége

2022.02.10. 16:16

Szekrény mögé, pokrócok alá bújva találták meg a könyörtelen kínzással vádolt hencidai férfit – videóval

Fotó: police.hu

Hencidán fogták el a rendőrök az európai és nemzetközi elfogatóparancs alapján emberölés kísérlete bűntett elkövetése miatt körözött Gy. A.-t – adta hírül a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Berettyóújfalui Rendőrkapitányságának munkatársai csütörtökön ellenőriztek egy hencidai ingatlant, amely során a 33 éves körözött személyt keresték, aki információjuk szerint ott rejtőzött el a hatóság elől. A lakóházat átkutatták, és 

a körözött férfit egy szekrény mögött, pokrócok alá elrejtőzve megtalálták, elfogták, majd előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra.

A férfi ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. 

A nyomozás adatai szerint a férfi február 5-én este Kemecsén felkereste volt barátnőjét, akit megöléssel fenyegetett és olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő mindkét szemét elvesztette, ezzel maradandó fogyatékosságot szenvedett.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói és a Mélységi- ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai Gy. A.-t a Hajdú-Bihar megyei rendőröktől február 10-én átvették és Nyíregyházára szállították.

 

Az eljárást folytató nyomozó hatóság munkatársai megkezdték az élet elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi elszámoltatását, kihallgatása folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában