Felhívás

2022.02.23. 08:45

Nyíracsádi baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi közlekedett teherautójával Nyíracsádon, a Dózsa György utcában 2022. február 18-án 7 óra körül. A sofőr járműjével a Petőfi tér irányából Nyírábrány felé haladt, amikor hátulról nekiütközött egy kerékpárosnak. A biciklis elesett és súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett - olvasható a rendőrség közleményében.

 

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrök kérik, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában