Sziréna

2022.02.15. 10:39

Négyen sérültek meg egy zsákai balesetben, a rendőrség most lezárta a nyomozást

Elmulasztott elsőbbségadás miatt történhetett karambol.

Forrás: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy férfivel szemben, olvasható a police.hu-n. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Zsáka belterületén közlekedett a személygépkocsijával 2021. december 20-án 14 óra 30 perc körül. A férfi, amikor a 47-es számú főút és a Deák Ferenc utca kereszteződéséhez ért, balra kanyarodott, és nem adott elsőbbséget egy másik autónak, így összeütköztek. A balesetben hárman könnyű, míg egy személy súlyos sérüléseket szenvedett – derül ki a rendőrségi híradásból. A nyomozók a 67 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, beismerő vallomást tett.

Forrás: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában