Felhívás

2022.02.10. 15:45

Kidöntöttek egy táblát Debrecenben, keresik az elkövetőket

A rendőrség a lakossághoz fordul segítségért.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytat – olvasható a police.hu oldalon.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személyek kidöntöttek egy „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát február 4-én 18 óra 30 perc körül Debrecenben, a Ruyter utca és Thury András utca kereszteződésében.

A rendőrök kérik, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában