Sziréna

2022.02.04. 12:48

Két balesetnél is jelzett az alkoholszonda csütörtökön

Egy hajdúsámsoni férfi és egy debreceni nő is rosszul döntött, mielőtt volán mögé ült. Mind a két sofőrrel szemben büntetőeljárást indítottak a hajdú-bihari rendőrök.

Forrás: police.hu

Egy 471-es főúton történt anyagi káros balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. február 3-án 17 óra körül - írja a rendőrség. Az egyenruhások a helyszínre mentek és alkoholszondát alkalmaztak a sofőrökkel szemben, ami az egyik vezetőnél pozitív értéket jelzett. A járőrök az 52 éves hajdúsámsoni férfit előállították, a jogosítványát pedig bevonták.

 

Ugyanezen a napon, egy nő közlekedett személygépkocsival a 3503-as úton 22 óra körül. A sofőr Hajdúdorog felől Hajdúböszörmény irányába haladt, amikor járműjével az árokba hajtott és felborult. A közlekedési balesetben a 43 éves debreceni lakos – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett. Mint kiderült, nála is pozitív értéket mutatott a szonda.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában