Sziréna

2022.02.03. 10:26

Gázpalackok estek le egy kamionról

Egy fel is robbant a 33-as főúton.

Forrás: Tóth Imre

Gázpalackok zuhantak le egy kamionról csütörtök délelőtt a 33-as főúton, Hortobágy térségében. A palackok közül egy fel is robbant  – tudatta az Útinform. 

 

A tüzet az elsőként a helyszínre érkező tűzoltók porral oltó készülékkel oltották el. Több palackból szivárgott a gáz, ennek megszüntetéséig ötszáz méter sugarú körben biztonsági zónát jelöltek ki. A tiszafüredi, debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos, valamint a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett hőkamerával átvizsgálták a területet, valamint visszahűtötték a palackokat.

A rendőrség az esettel kapcsolatban közölte, hogy a gázpalackokat szállító nyerges vontató pótkocsija eddig tisztázatlan körülmények között leakadt a főút 71-es kilométerszelvényében. Személyi sérülés nem történt, de a helyszíni munkálatok idejére teljes útlezárást rendeltek el, kerülni a Balmazújváros-Tiszacsege-Telekháza vonalon lehetett.

 

A műszaki mentés délután fél négy tájékán befejeződött, ismét zavartalanul halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában