Toplistás körözött lett

2022.02.09. 15:25

Akár külföldre is szökhet a hencidai férfi, akit volt barátnője megkínzásával gyanúsítanak

Európai és nemzetközi elfogatóparancs kiadását kezdeményezte a rendőrség a kemecsei támadó ellen, immár emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt, közölte a rendőrség.

Forrás: BorsOnline / police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt kezdeményezte európai és nemzetközi elfogatóparancs kiadását Gyöngyösi Attila hencidai lakos ellen. A rendőrség február 9-én elküldte előterjesztését az ügyészségnek, amelyben kéri, hogy indítványozza az illetékes bíróságon a Magyarországon már körzött férfi külföldön történő elfogását biztosító elfogatóparancs kiadását – olvasható a police.hu-n megjelent híradásban.

 

Mint írják, 

a nyomozás adatai szerint feltehető, hogy Gyöngyösi Attila 33 éves hencidai lakos a volt barátnője sérelmére február 5-én, Kemecsén elkövetett élet elleni bűncselekmény után elhagyhatja Magyarországot, és külföldre menekülhet.

Gyöngyösi Attila Magyarország területén jelenleg is toplistás körözött személy.

 

A rendőrség továbbra is várja azok jelentkezését, akik ismerik a szökésben lévő férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy hollétéről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezhetnek személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában