Sziréna

2022.01.19. 15:01

Szerszámlopással gyanúsítják a hosszúpályi férfit, korábbi esetekben is bűnös lehet

A Hosszúpályi Rendőrség nyomozói őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki több bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A rendőrségre 2022. január 16-án 17 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Hosszúpályiban egy telephelyről különböző szerszámgépeket loptak el. A helyi körzeti megbízottak adatgyűjtés végeztek, így került a látókörükbe B. Norbert, akit 30 percen belül elfogtak. A 30 éves helyi férfi házának udvarában megtalálták az eltulajdonított szerszámgépeket - olvasható a rendőrség közleményében. 

 

A rendőrök megállapították, hogy a férfi terhére róható több, korábban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény is, melyek során többek között szivattyút, egy gépkocsiból pedig szerszámos ládát vitt magával. Megalapozottan gyanúsítható egy kifosztás bűntett elkövetésével is. Kihallgatásakor beismerő vallomást tett. A helyi lakost őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2022. január 19-én elrendelt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában