Tragédia is lehetett volna

2022.01.24. 13:35

Sínek közt szaladgáltak, a vonat még időben fékezett

A debreceni rendőrök keresik a képen látható fiatalokat.

Forrás: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt - írja a police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen fiatalok 2022. január 8-án 13 óra 20 perckor, az Ebes-Debrecen állomás közötti szakaszon, a nyílt pályán, a vasúti sínek között szaladgáltak. Emiatt a Debrecen irányába tartó sebesvonat vezetője gyorsfékezésre és megállásra kényszerült. Személyi sérülés nem történt.

 

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiatalokat felismeri, vagy aki az esetet látta, azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában