Videóval

2022.01.18. 11:45

Rendőrség: egy eszméletlen és két alvó emberre gyújtották rá a lakókocsit Debrecenben

Forrás: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. április 24-én este, miszerint lángol egy lakókocsi a debreceni Benedek Mihály utcában. A helyszíni szemle és a szakértői vizsgálatok megállapították, hogy a tüzet szándékos gyújtogatás okozta – írja a police.hu.

 

A nyomozás adatai szerint T. Tamás és G. József megjelent a lakókocsiban, majd előzetes szóváltást követően megverték a sértettet, aki eszméletét vesztette. Az egyik gyanúsított meggyújtott egy törölközőt, amire társával együtt több éghető dolgot is ráraktak, majd elmenekültek a helyszínről. A súlyosan sérült sértettet és a lakókocsiban alvó két személyt az egyik ismerősük segítette ki a lángoló trailerből.

A rendőrök a feltételezett elkövetőket elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. 

Különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2021. április 27-én elrendelt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában