Összefoglaló

2022.01.29. 08:47

Két embert vittek kórházba az Epreskert utcai baleset helyszínéről

Hajdúnánáson beszorult kutyát kellett mentenie a tűzoltóknak pénteken. Ügyeleti hírek.

Forrás: illusztráció / Facebook / Országos Mentőszolgálat

Péntek hajnalban a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották Hajdúnánásra, a Dorogi utcába, ahol egy kutya feje beszorult egy lépcsőfeljáró rácsába. A tűzoltók feszítővágóval szabadították ki az állatot, amely nem sérült meg, tudatta ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

 

Péntek reggel egy személyautó utastere füstölt nyíradonyi Debreceni utcán. Az esethez a helyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járműveket, és egy vízsugárral avatkoztak be.

 

Két autó ütközött össze Debrecenben, az Epreskert utcán péntek délelőtt. Az ütközés következtében egy tűzcsapot is ki döntöttek, amelyből ömleni kezdett a víz. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik áramtalanították a járművet, a vízmű munkatársai pedig elzárták a vizet. A mentőszolgálat a helyszínről két embert szállította kórházba.

 

Késő este Debrecenben, a Vezér utcában egy autó lesodródott az útról, és fának ütközött, majd kigyulladt. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

 

Rendőrség: tucatnyi előállítás

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek, olvasható a police.hu-n.

 

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

 

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, ebből kilenc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában