Lezárták a nyomozást

2022.01.18. 11:54

Gázolás a gyalogátkelőn: a gyanúsított elismerte bűnösségét

A berettyóújfalui rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Forrás: Police.hu

A rendőröket 2021. december 6-án a reggeli órákban értesítették egy berettyóújfalui balesetről, egy személyautó gyalogátkelőhelyen ütött el egy nőt. A gyalogost a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, a későbbi orvosszakértői vélemények pedig megállapították, hogy a nő súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében - olvasható a rendőrség közleményében

 

A nyomozás adatai szerint a gépkocsit vezető 54 éves férfi figyelmetlenségéből adódóan nem vette észre a szabályosan közlekedő gyalogost, és elütötte. Gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a felelősségét a baleset okozásáért.

 

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a helyi lakossal szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában