Összefoglaló

2022.01.05. 09:05

„Elszabadult” a díszkivilágítás a keddi szélben

Az Attila téren pedig összeütközött két autó.

Illusztráció

Forrás: MW-archív

Összeütközött két autó Debrecenben, a Miklós utcában kedden. A helyszínre érkező városi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket. Az egység letolta az úttestről a forgalmat akadályozó autókat, majd megtisztította az utat a törmeléktől. A balesetben nem sérült meg senki. 

 

Lángra kapott egy tizenkét négyzetméteres melléképület egy része Bökönyben, a Dankó Pista utcában kedden délelőtt. A tűzhöz a szakolyi önkormányzati, a nyíradonyi hivatásos és a bökönyi önkéntes tűzoltók vonultak, akik kéziszerszámokkal és vízsugárral megfékezték a tüzet, valamint két gázpalackot is kivittek az épületből. Az eset során senki sem sérült meg.

 

Összeütközött két autó kedd este Debrecenben, az Attila téren. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik elvégezték az áramtalanítást.

 

Kigyulladt és teljes terjedelmében lángolt egy családi ház tegnap este Tiszalökön, a Nefelejcs utcában. A tiszavasvári önkormányzati és hajdúnánási hivatásos tűzoltók három vízsugárral határolták körbe a lángokat, és eloltották a tüzet. A házban élő hét fős család ideiglenesen rokonokhoz költözött.

 

Meglazult egy villanyoszlopra felszerelt világító dekoráció Debrecenben, a Veres Péter utcában. A dísz hat méter magasban lógott, veszélyeztette a közlekedést, ezért riasztották a helyi hivatásos tűzoltókat. Az egység dugólétrán át eltávolította a dekorációt – foglalta össze a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 

Egy helyszínelés jutott keddre

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött.

 

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

 

A rendőrök tizenegy személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában