Ügyeleti hírek

2022.01.20. 08:20

Árokba hajtott egy autó, korom is izzott a kéményben

A megye útjain ketten könnyebben megsérültek a szerdai nap folyamán.

Forrás: Napló-archív

Teljes terjedelmében égett egy családi ház melléképülete szerdán reggel, Biriben, a Fő utcában. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók légzőkészülék használatával, dugólétra segítségével oltották a tüzet, több vízsugárral. Ezután a melléképülettel összeépített családi ház tetőszerkezetét is átvizsgálták - közölte a katasztrófavédelem. 

 

Késő délután egy személyautó árokba hajtott Kabán, a Mácsai Sándor utcában. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet és elvégezték az áramtalanítást.

Este egy családi ház kéményében a korom izzott Fülöpön, a Kossuth Lajos utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik kéménykotró segítéségével az izzó részeket eltávolították. 

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek - írja a police.hu.

 

A szolgálatot ellátó állomány 15 személyt fogott el, hét személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, hat főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, két külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

 

A rendőrök 14 személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában