Sziréna

2022.01.18. 12:24

A nyomozás szerint kamu támadókra kente a sérülést két ivócimbora Hajdúsámsonban

Egyikük úgy megverte a másikat, hogy mentőt kellett hívni, majd együtt kitaláltak egy mesét ismeretlen bántalmazókról – közölte a rendőrség.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Egy debreceni kórház értesítette a rendőrséget január 17-én délután arról, hogy egy 30 éves férfit életveszélyes sérülésekkel szállítottak be hozzájuk, a bejelentés szerint a sérültet ismeretlenek megtámadták és megverték Hajdúsámsonban. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, feltérképezték a helyszínt, ahol azonban semmi nem utalt az elkövetett bűncselekményre. A beszerzett adatok alapján azonosították, majd előállították és kihallgatták azt a 37 éves hajdúsámsoni férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A jelenlegi információk alapján a két férfi január 16-án éjszaka együtt italozott egy hajdúsámsoni házban, ahol szóváltásba keveredtek, majd a gyanúsított többször megütötte barátját. A sérülések miatt mentőt kellett hívni, ezért együtt kitalálták az ismeretlen bántalmazókról szóló történetet – közölte a police.hu.

A nyomozók a 37 éves férfit őrizetbe vették, vele szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában