Kedves meglepetés

2021.12.06. 21:57

Nem mindennapi látogatást tettek a tűzoltók a Gyermekklinikán

Két fellegjáró és megnyerő rénszarvas segítőjük, a Mikulás minden tiltása és óvása ellenére, több emelet magasból fejjel lefelé lógva borzolta a békés debreceni és karcagi emberek idegeit.

Forrás: Papp-Kunkli Nóra-archív

Fegyverneki Máté és Csatári Gergő (manók) már megint rávették az ártatlan Szalóki Pétert (rénszarvas) arra, hogy látogassanak el a karcagi és a debreceni kórházba, egyszerűen nem lehetett velük bírni. De a gyerekekkel sem… – olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán.

Forrás: Papp-Kunkli Nóra-archív

A jótékony manók (rendes polgári foglalkozásuk: tűzoltó) korábban adománygyűjtésbe is belefogtak, ezzel lehetővé tették, hogy összesen egymillió forint értékben mikrohullámú sütővel, tévével, kávéfőzővel, melegszendvicssütővel valamint mosogatógéppel, inhalátorral, használati tárgyakkal gyarapodjanak az intézmények.

Forrás: Manók-archív

Nemcsak a dolgozókat segítik ezzel, hanem a szülőket is, mert ezek olyan eszközök, amiket a szülők is használni fognak, míg gyermekükkel a kórházban vannak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában