Körözés

2021.12.17. 07:43

Késsel a kezében rabolhatta ki a trafikot Hajdúszoboszlón, keresik a rendőrök

A hajdúszoboszlói rendőrök a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosításában.

Forrás: Tóth Imre

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen – tudatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. 

 

A Napló helyszíni információi szerint egy férfi csütörtök este, fél nyolc után érkezett a Dózsa György utcai dohányboltba, ahol egy késsel a kezében az eladótól a bevételt követelte. A nő átadta a pénztárban lévő összeget, amit az elkövető zsebre tett, majd elmenekült a helyszínről. Úgy tudjuk, miután a kasszát rendszeres időközönként ürítik, így mindössze százezer forint körüli összeggel távozott a rabló. Az eladó értesítette az eset után a rendőröket, akik nagy erőkkel érkeztek a helyszínre. A rendőrök kutyás egységekkel kutatták át a környező utcákat, de nem találták az elkövetőt. A helyszínelés és a nyomrögzítés azonban még a késő esti órákban is tartott.

A rendőrség az eset után felhívást tett közzé, miután az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített. Ez alapján a férfi normál testalkatú, körülbelül 160-165 centiméter magas, 20-30 év körüli.

Forrás: Police.hu

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy a képen látható férfit felismeri, jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságon (Hajdúszoboszló Rákóczi utca 4 szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli. 

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában