ügyeleti hírek

2021.12.05. 10:54

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő Hajdúszoboszlón, szükség volt a tűzoltók segítségére

A rendőröket egy baleset helyszínére is riasztották.

Hajdúszoboszló közelében, a 4-es számú főútra hasadt egy nagy faág szombaton délután, ami a forgalmat akadályozta. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították azt – közölte a katasztrófavédelem.

Egyeken, a Kurucz utcában egy nagytestű kutya lába beszorult a kerítés lécei közé, ezért kérték az egyeki önkormányzati tűzoltók segítségét. Az egység kéziszerszámokkal szabadította ki az állatot.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő szombaton késő este egy családi házban Hajdúszoboszlón, az Árpád utcában. A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek, melyek értékei kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét. A tűzoltók eltávolították a tüzelőanyagot, átszellőztették a házat, lakóját a mentőszolgálat kivizsgálásokra kórházba szállította.

Fotó: Tóth Imre

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amely könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 13 személyt fogott el, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 5 személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 15 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik