Hírösszefoglaló

2021.12.03. 08:41

Hatalmas fenyő döntött ki egy villanyvezetéket Debrecenben

Később egy lángoló csuklós buszhoz vonultak a tűzoltók.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Villanyvezetékre dőlt egy húsz méteres fenyőfa csütörtök hajnalban Debrecenben, a Vadszeder utcában. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

A közút felett lógott, így akadályozta a forgalmat egy villanyvezeték Nyírmihálydiban, a Debreceni úton. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók a kábel megfeszítésével elhárították a kárt.

Egy csuklós busz motortere égett Debrecenben, a Déli soron csütörtök délben. Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, amelyek már akkor átterjedtek az utastér egy részére is. A buszon csak a sofőr tartózkodott, aki nem sérült meg.

Összeütközött két autó Debrecenben, a Sámsoni út és a Mátyás Király utca kereszteződésében csütörtökön kora este. A városi hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek áramtalanítását – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Öt baleset egy nap alatt

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, ebből két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, öt személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök tizennégy személyt állítottak elő, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt – összegezte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában