Hírösszefoglaló

2021.12.02. 08:24

Három embert szállítottak kórházba egy debreceni karambol helyszínéről

Később balesetet szenvedett egy orvosi eszközöket szállító autó vezetője is.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Egy megdőlt nyárfa veszélyeztette a kerékpárút forgalmát Balmazújváros közelében, a 3321-es útnál. A fát szerdán hajnalban a helyi önkormányzati tűzoltók kivágták motoros láncfűrésszel.

Összeütközött két személyautó szerda délután Debrecenben, a Szoboszlói úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították az autókat. A mentőszolgálat a baleset résztvevői közül három embert kórházba szállított.

Lángra kapott egy családi ház mögé épített góré és egy fából készült ól Bakonszegen, a Kovácsi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Tövestül kidőlt egy nyírfa szerdán kora este Debrecenben, a Gázvezeték és Bádogos utca kereszteződésében. A fa veszélyeztette a gyalogos és a közúti forgalmat, ezért a cívisvárosi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és kötél segítségével eltávolították.

Lesodródott az útról egy autó szerdán késő este Komádi és Furta között. A komádi önkormányzati tűzoltókat elvégezték az áramtalanítást, valamint kiemelték az autó által szállított orvosi eszközöket. A jármű vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Kilenc ember rendőrkézen

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök hét személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában